Categories
Kesihatan

(Kesihatan) Fakta Seksual

Ehem..dah lama betul saya tidak menulis artikel tentang kesihatan. Mungkin ini adalah artikel ke dua tentang kesihatan. Ini pun saya dapat dari email seorang rakan perniagaan online yang arif tentang hubungan kelamin. Semua yang dinyatakan ini adalah fakta. Dan fakta ini perlu diambil oleh kita sebagai ilmu tambahan. Ia mungkin boleh membantu kita dalam banyak perkara berkaitan seksual dan hubungan suami isteri. Selamat membaca..

1)      Lelaki yang mengidap penyakit darah tinggi dan penyakit jantung akan menurun kehendak dan prestasi seksualnya sebanyak 80%…

2)      Kebanyakkan ubat untuk penyakit jantung dan darah tinggi akan menyebabkan erectile dysfunction (mandul).

3)      90% lelaki dan wanita tahu kelebihan senaman kegel tetapi hanya 10% sahaja daripada mereka melaksanakan senaman ini.

4)      Kebanyakkan lelaki bujang memikirkan wanita akan puas seksual jika dia memiliki saiz zakar yang besar dan lebar. Manakala wanita bujang pula takut menghadapi malam pertama kerana memikirkan saiz zakar suaminya besar dan panjang.

5)      90% wanita tidak suka kepada seks oral. 90% lelaki amat gembira dan berbesar hati jika pasangannya melakukan seks oral padanya.

6)      Saintis Universiti Oxford dan Kolej of Landon mengatakan lelaki kacak memiliki sperma yang kurang.

7)      Wanita bujang memiliki impian untuk memiliki suami yang kacak dan anak yang ramai.

8)      90% suami yang curang mempunyai isteri yang tidak kurang hebatnya kecurangannya.

9)      Wujudnya perasaan belas kasihan akan mewujudkan perasaan kasih sayang. Adanya perasaan kasih sayang akan mewujudkan keinginan seksual.

Semoga fakta di atas dapat menambahkan kefahaman anda tentang seksual. Fakta ini diambil dari email rakan perniagaan online yang menjual ebook tentang hubungan kelamin.

0 replies on “(Kesihatan) Fakta Seksual”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *