Home / Ahli / Kad Raya Kartun Muslimah (Untuk Ahli)

Kad Raya Kartun Muslimah (Untuk Ahli)

Buat ahli blog saya, kali ini saya akan hadiahkan kepada anda kad raya muslimah. Kad raya ini disediakan dengan file PSD iaitu file Adobe Photoshop. Dengan itu boleh letakkan nama, ucapan dan ubah rekabentuk grafik kad ini sesuka hati. Terdapat 10 kad semuanya. Buat pembaca blog biasa, saya berikan 2 kad percuma di bawah untuk anda gunakan bagi menghantarkan ucapan raya kepada orang tersayang dan kenalan.

Klik pada gambar dan save gambar dalam komputer anda.

Di bawah ini pula adalah sample 10 kad keseluruhan yang disediakan khas untuk ahli sahaja. Selain dari kad di bawah, saya juga turut menyediakan video tutorial cara-cara untuk mengubah kad yang diberikan mengikut citarasa anda.

Jika anda adalah ahli blog ini, sila semak email anda untuk mendapatkan link download kad raya ini. Anda akan di bawa ke halanan hadiah di mana di sana saya sediakan semua bahan-bahan hadiah yang saya bekalkan untuk ahli. Jika anda tidak menemui email tersebut walaupun telah menjadi ahli, sila semak di bahagian SPAM kerana ia mungkin termasuk ke situ.

Kepada mereka yang ingin berdaftar sebagai ahli blog ini. Anda boleh isikan nama dan email pada bahagian sidebar yang disediakan disebelah. Jika anda punyai akaun Facebook, klik saja butang Register (berwarna biru) yang terdapat di sebelah.

Selepas selesai, kartun akan dihantar ke email anda. InsyaAllah..

About wanwma

Check Also

“bestnya dia, takde masalah ke dia?”

Manusia Sering Lupa Bila merenung diri, sekeliling dan masyarakat, kita tertanya-tanya “bestnya dia, takde masalah …

No comments

  1. Assalamu’alaikum.
    Saya membutuhkan desain kartun untuk latar belakang leaflet kajian remaja muslimah. Jika berkenan maukah anda mengirimkan via email kepada saya desain anda? Jazakallahu khairan katsir saya ucapkan sebelumnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *