Desktop Kalendar Mac 2010 Percuma Dari Kedaikreatif.com

Bulan 3 2010 adalah bulan di mana cuti sekolah akan berlangsung. Pada bulan ini ramai pasangan muda-mudi mengikat tali pernikahan. Sebagaimana saya, anda mungkin juga mendapat banyak jemputan ke kenduri kahwin saudara mara dan rakan-rakan. Bagi saya agak sukar untuk mengingati kesemua tarikh yang telah ditetapkan oleh mereka. Oleh yang demikian saya mengambil keputusan untuk menghasilkan desktop kalendar Mac 2010 yang mana saya boleh menulis tarikh-tarikh penting di situ.

Kalendar-Mac-2010

Gambar di atas adalah desktop kalendar yang saya maksudkan. Saya ada kongsikan desktop kelendar ini secara percuma kepada semua pengunjung Blog Kedaikreatif.com. Anda boleh ke blog tersebut untuk mendapatkan Desktop Kalendar ini secara percuma!

Harapan saya semoga anda semua menyukai Desktop Kalendar ini. Dalam Blog Kedaikreatif.com saya ada tunjukkan sekali bagaimana saya menghasilkan kalendar tersebut dan saya juga sediakan satu video khas untuk anda belajar menukar warna Desktop Kalendar di atas mengikut warna yang anda suka! Pergi ke Blog Kedaikreatif.com sekarang untuk mendapatkannya!

11 Comments

  1. zik
    • wanwma
    • wanwma
    • nurul
  2. naz

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.